ta salget ditt til nye høyder med

Amendo nettbutikk

våre nyeste

Prosjekter

Her kan du lese om noen av nettbutikkene vi har satt opp. Dette er kun eksempler, her har  vi endeløse muligheter til å skreddersy en løsning som passer perfekt til dine krav, ønsker og behov. 
Ser du noe du liker? Ta kontakt!

Test

Poleshop.no​​

Her var vi med å hjelpe kunden i oppstarten og gikk fra 0,- til 140 i omsetning.
Les mer

Test

Ragnhilds.no

Fikk inn over 30 ordre rett etter siden gikk live. Her har vi igjen lagt vekt på hurtighet sammen med en oversiktlig filter- og søkefunksjon. Vi ser at siden gir høy konvertering fra kunder som er innom.​

Test

Birthelohne.no

Fra kr 44 337,- til kr 263.049,- på en måned bare ved å flytte nettbutikken til oss.
Les mer

Test

Embertex.no

Fant gleden med å drive med nettbutikk igjen. Med vår nye løsning på nettbutikk, forvandlet vi siden til en langt bedre kundeopplevelse både mtp Filter og søk. Vi gjorde det enkelt for kunden å navigere og finne frem til riktige produkter og økte dermed salget. 

Jeg ønsker å bli kontaktet angående nettbutikk!

Vi kontakter deg!

  velg din nettbutikk plattform

  ProTouch kan kobles mot

  Under kan du lese om de eksisterende nettbutikkintegrasjonene som finnes i ProTouch i dag.

  Verdens største nettbutikkplattform og med god grunn. Vår egen nettbutikkløsning tar utgangspunkt i WooCommerce som har et hav av muligheter.
  Vår integrasjon synkroniserer produkter, beskrivelse, priser, lagerstatus, bilder, varenavn, vareid, varianter og lager per variant.

  På miinto.no er det mulig å kjøpe direkte fra Norges beste uavhengige motebutikker. Miinto.no ‪er en online ‪moteplattform laget ‪for alle ‪moteforbrukere som krever samme høye servicenivå og opplevelse ‪online, som ‪ når de handler i deres lokale fysiske butikker. ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ Hos oss kan du synkronisere hvilke produkter du vil fra kassen med pris, sku, lagerstatus, brand, varianter og produktid.

  En raskt voksende nettbutikkplattform som både små og store bruker.
  Vår integrasjon synkroniserer produkter, beskrivelse, strekkode, priser, lagerstatus, bilder, varenavn, vareid, varianter og lager per variant.

  Ofte populær blant større nettbutikker. Vår integrasjon synkroniserer produkter, beskrivelse, strekkode, priser, lagerstatus, bilder, varenavn, vareid, varianter og lager per variant.

  Legg igjen melding.
  Vi vil kontakte deg

  Fyll ut info under så tar vi kontakt så fort som mulig.