Fremtidens kasseprogram

ProTouch

bli kjent med

ProTouch

ProTouch er en modulbasert programvare, som er tilpasset ulike bransjer.
Lær mer om funksjonene til de forskjellige bransjene under. Du kan også lese mer om hvilke integrasjoner som støttes i systemet i dag.
Programvaren er delt inn i to deler.
Salgsprogrammet som er installert på selve kassen, og Backoffice som er et online administrasjonspanel. Dette har du tilgang til uansett hvor du befinner deg, om du har behov for å gjøre endringer, hente rapporter o.l.

Integrasjoner Bransjer Backoffice Kasseprogram ProTouch

les mer om de forskjellige

Bransjene

ProTouch er modulbasert og kan brukes innen de fleste bransjer.
Både design og funksjoner tilpasses etter din bedrift.
Velg din bransje under for å lese mer.

les mer om de forskjellige

Integrasjonene i ProTouch

Vi leverer sømløse, automatiske integrasjoner som kobler systemer sammen og forenkler dine prosesser.

I handelsbransjen er det mange leverandører som hevder at de har fullstendige integrasjoner mot nettbutikker, regnskapsprogrammer og lignende, mens det de i realiteten tilbyr er halvferdige fil-importer.
Amendo har gått sin egen vei og opprettet sømløse, automatiske integrasjoner som gjør denne viktige biten av driften mye lettere for kundene våre.

Hvorfor flest kunder bytter leverandør

Regnskaps-
integrasjon

Ved å koble kassesystemet mot regnskap, kan man spare store kostnader. Dagsoppgjør vil bli overført automatisk til de forskjellige konti i regnskapsprogrammet man bruker. Les mer om våre regnskapsintegrasjoner og hva de inneholder.
Se om du finner ditt regnskapsprogram i listen under eller les mer for å høre om kunder som har regnskapsintegrasjon i dag.

LES MER

Se hvilke regnskapsprogrammer ProTouch er integrert med:
Trykk på logo for å bli sendt videre til til regnskapsprogrammets hjemmeside.

skap en felles butikk med

Nettbutikk-integrasjon

Se våre integrasjoner mot nettbutikker.
Synkroniser lager, produktinformasjon, priser, bilder, beskrivelser, med mer.

Opprett produktet i vår Backoffice og det blir automatisk synlig i nettbutikken din.

Det blir viktigere og viktigere at butikken er representert online. Enten det er for å øke handelen, eller for å bruke det som et showrom. Vi anbefaler alle våre kunder å bruke Amendo Nettbutikk, men for de som allerede har en nettbutikk, så støtter vi integrasjon mot: WooCommerce, Shopify og Magento.

Dersom du bruker en leverandør som bruker en annen plattform, har du mulighet til å koble deg mot Amendo sitt API. Dette kan vi levere på forespørsel. Det betyr at det er mulig å sette opp integrasjon mot de aller fleste nettbutikk-plattformer.

Integrasjon mellom kassesystem og nettbutikk synkroniserer produktenes priser, lagerstatus og diverse annen informasjon mellom begge punktene. Kassen får beskjed når noe blir solgt i nettbutikken, og varebeholdning korrigeres deretter.

Nettbutikk

Les mer om 

Kasseprogrammet ProTouch

Ønsker du å

Da er ProTouch rett valg

Kasseprogrammet er den delen av ProTouch som installeres på kasseenhet.

Vi bestemte oss for å utvikle en ny og intuitiv programvare som var enklere og mer moderne enn andre programvarer på markedet.

Vi pratet med mange kunder om hva de kunne tenke seg i et nytt kasseprogram. Nesten alle svarte det samme; det måtte være enkelt å bruke, men samtidig ha tilgang til de nødvendige funksjoner og verktøy som hjelper de ansatte i en hektisk hverdag.

ProTouch er et intuitivt og enkelt kasseprogram som kjører på Windows 10 enheter. Det er i selve kasseprogrammet man gjennomfører salg, betjener kunder, slå retur og gjennomfører de vanlige oppgavene man har ved disk.

Man kan velge mellom to design på utformingen, enten Standard eller Dark Theme.

Med et brukervennlig og intuitivt oppsett, vil vi sørge for at dine ansatte kommer raskt i gang, uten langvarig opplæring. Vi setter opp hurtigknapper og kategorier ved bestilling, slik at dere mottar systemet klart til bruk.

Ønsker du å lese mer om programvaren og se eksempelbilder?

Lær mer om funksjonene i

Backoffice ProTouch

Backoffice er administrasjonspanelet for kassesystemet.

Der kan du opprette og redigere produkter, se rapporter,
aktivere brukere, styre kampanjer og ha kontroll på produktene med lagerstyring.

BackOffice er tilgjengelig fra hvilken som helst nettleser, så lenge du er koblet til internett. Her kan du logge deg på hjemmefra for å se hva butikken har solgt for i dag, eller når de ansatte kom på jobb. Vi anbefaler å bruker Chrome for best opplevelse.

Vi anbefaler å lese mer om Backoffice som er et kraftfullt verktøy for å  få mest ut av din bedrift.

Dette bildet illustrerer synkroniseringen mellom kasseprogrammet, regnskap, nettbutikk og backoffice. Som man kan se styrer backoffice hele informasjonsflyten.

Legg igjen melding.
Vi vil kontakte deg

Fyll ut info under så tar vi kontakt så fort som mulig.