Om 

amendo

Amendo har et mål om å utvikle og levere løsninger og verktøy som skal hjelpe bedrifter med å øke omsetning – uavhengig av salgskanal.

Vår historie

amendo

Amendo har vært leverandør av betalingsterminaler, touchkasser og programvare siden 2006. Underveis har vi utviklet flere forskjellige programvarer, noe som har gitt oss et godt grunnlag for å forstå kunders behov på tvers av bransjer.

Med lanseringen av nyutviklet POS-system i 2017, har vi markedets mest innovative programvare tilpasset den nye kasseloven som trådte i kraft 1. januar 2017. vårt fokus er å sørge for at kundene bruker tiden effektivt på salgsfremmende tiltak og god kundepleie. Ved å velge Amendo sine løsninger er du sikker på at bedriften har tilgang på, og bruker riktige type betalingssystemer, og verktøy, tilpasset bedriftens behov.

I 2020 endret Tellix navn til Amendo som en del av en større satsning.

Nå nye høyder med

amendo

Vi legger alle våre ressurser i å vokse med kundene våre. Derfor reinvesterer vi våre inntekter i å utvikle vår programvare med nyheter som skal komme kundene tilgode. 

Dette ser man i form av nye funksjoner, betalingsmetoder og andre nye tilleggstjenester.

Akkurat nå leverer vi hele betalingskjeden og verktøyene de trenger til små og mellomstore bedrifter innen alle bransjer i Norge.

Gi oss tilbakemelding

Hva kan vi gjøre bedre?

    Legg igjen melding.
    Vi vil kontakte deg

    Fyll ut info under så tar vi kontakt så fort som mulig.