La kundene bestille via QR kode

La kundene bestille via QR kode

Under pandemien har det vokst frem en ny bestillingsform hos restauranter, gatekjøkken, barer og andre serveringssteder, nemlig at kunder skal kunne bestille mat og drikke til sitt bord, eller at man enkelt kan bestille takeaway til et gitt tidspunkt.
Vi har utviklet vår mobil bestillingsløsning Aorder.
Vi ser tre tydelige trender med denne nyheten:

  • Kunder bestiller mer, når de bestiller via mobil
  • 80% betaler med Vipps
  • Serveringsstedene øker omsetning, uten behov for å øke personalkostnader

Som mange sikkert har sett under Corona-krisen, har de fleste restauranter mulighet for å skanne en QR-kode på bordet. Denne koden sender deg rett til den digitale menyen på bestillingssiden. Deretter kan kundene i fred og ro bestille mat og drikke. Betaling gjennomføres raskt og enkelt på telefonen med kort eller Vipps.

Når betalingen er gjennomført, sendes ordren til baren eller kjøkkenet. Ordren registreres digitalt på en ordreskjerm, eller blir skrevet ut på en bongskriver.
Vi leverer i dag denne løsningen til en rekke restauranter. Kundene kan bestille mat og drikke til bordet i restauranten, eller mat som take away.

Trenden viser faktisk at mange kunder bestiller mer når de får mulighet til å se hele menyen med bilder rett på mobilen. Noen av våre serveringssteder har økt omsetning med opptil 25% etter de tok i bruk løsningen.

I tillegg får kundene mulighet til å lage sin egen konto, noe som kan brukes videre mot nyhetsbrev, kampanjer og tilbud.

Det eneste man trenger er en kvitteringsskriver og vår bestillingsløsning, Aorder.

Se vår demoside her eller scann QR-koden!

Vil du vite mer om vår nye bestillingsløsning for serveringssteder, Aorder?

Legg igjen din kontaktinformasjon og en av våre konsulenter tar kontakt med deg!

Related Posts