er Vipps betalingsterminal her!

Vil du være først ute med å tilby betaling med Vipps i betalingsterminalen?

Kontakt oss for å få Vipps på terminalen her!


Informasjon om aktivering av Vipps i betalingsterminal

Hender det at kundene dine har glemt lommeboka hjemme? Det gjør ingenting, for nå kommer Vipps i din betalingsterminal! Verifone har nå satt i gang med å aktivere Vipps i alle betalingsterminaler, med noen unntak*.

Hvordan fungerer det?
Når Vipps er aktivert i terminalen, vil det dukke opp en Vipps-logo på skjermen når kunden skal betale. Det vil kunne ta noen dager før terminalen kobler seg opp og laster ned denne oppdateringen. Kunden trykker på 5-tasten, eller «Vipps» på skjermen i terminalen, dersom det er en terminal av nyere type. Kunden åpner Vipps-appen og skanner QR-koden i terminalen, og godkjenner betalingen i appen på vanlig måte.
Selve transaksjonen fungerer som en vanlig BankAxept-transaksjon, og det kreves ingen egen avtale med Vipps for denne tjenesten.

Hvem kan betale med Vipps i terminalen?
I første omgang er det DNB-kunder med iPhone som kan betale med Vipps mot terminal. Det forventes at det er tilgjengelig for Android mot slutten av mai, og at de andre bankene vil bli klare fram mot sommeren, slik at de fleste Vipps-brukere har mulighet til å bruke tjenesten i løpet av juni.

Hva koster det?
I og med den nåværende samfunnsmessige situasjonen, vil denne tjenesten være gratis for våre kunder fram til 30.06.2020.
Kr 99,- pr mnd.
For kunder med lisens, blir dette fakturert sammen med den årlige lisensen.
For kunder med leie, blir dette fakturert kvartalsvis sammen med leien.

Les mer her:
Tellix+Vipps

Bestill merking til ditt brukersted her:
Markedsmateriell

*Vipps i terminalen vil ikke bli tilgjengelig for følgende betalingsterminaler:

  • Terminaler som er satt opp med tjenesten multiterminal (flere brukere med hvert sitt BAX-nummer på samme betalingsterminal).
  • Kunder som har betalingsterminalen Yomani. For kunder som har Yomani og ønsker Vipps i betalingsterminalen, ta kontakt, slik at vi kan se på muligheten for å bytte til en nyere terminal som kan ta imot Vipps-betalinger.
  • Kunder som har betalingsterminalen Xenteo (ubetjent).

Terminaler som ikke har BankAxept-avtale.

Related Posts