Vi støtter Stine Sofies Stiftelse

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Amendo Group er offisiell støttespiller for Stine Sofies Stiftelse. Vi er veldig glade for å kunne bidra til deres viktige arbeid for en barndom uten vold og overgrep. Stine Sofies stiftelse er 20 år i 2020, og i dag jobber det over 50 mennesker i stiftelsen. I 2016 åpnet Stine Sofie Senteret – verdens første kurs- og mestringssenter for voldsutsatte barn. I arbeidet for en barndom uten vold og overgrep er deres jobb å være modig, kompromissløs og alltid på barnas side. Verdiene modig, respekt, leken og betydningsfull er grunnlaget for organisasjonen. 

Som støttespiller bidrar vi til deres arbeid for å hjelpe både voksne og barn. Dette dreier seg blant annet om å lære barn hva som er lov og hva som ikke er lov, å sørge for at flere voksne vet hva de skal se etter og hva de skal gjøre for hjelpe, at voldsutsatte får hjelp på Stine Sofie Senteret og at rettighetene til ofre, pårørende og etterlatte styrkes.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få med deg nyheter, tilbud, nye funksjoner og nye tjenester ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

Se andre innlegg

Ønsker du å øke omsetning og ha full kontroll over din bedrift?

Legg igjen kontaktinfo for en uforpliktende samtale med en av våre rådgivere

Etablert i 1998. Startet som en betydelig aktør innen IT og telefoni. Gikk over til Betalingsterminaler og kassesystemer i 2006. Etter mange erfaringer og flere systemer startet Tellix i 2016 med utvikling av et nytt kasseprogram – ProTouch. 

Kontor

Samarbeidspartnere

Ⓒ Tellix AS 2020 - All Rights Are Reserved

Legg igjen melding.
Vi vil kontakte deg

Fyll ut info under så tar vi kontakt så fort som mulig.