Fromagerie kundehistorie

Fromagerie – kundehistorie

Den 25. mai 2007 ble delikatessebutikken Fromagerie åpnet på Majorstuen i Oslo av Gunn Hege Nilsen og Conrad Lyngtveit-Petersson!

De to eierne er to matglade bekjente med matfaglig bakgrunn som begge drømte å åpne en ekte ostebutikk. «Vårt hovedfokus har vært å importere ost direkte fra Frankrike, Sveits, Spania, Italia og Stor-Britannia. Her har vi valgt ut de aller beste produsentene til vår butikk.» forteller Conrad.

Med kvalitet og godt håndverk fokuserer forretningen hovedsakelig på ost, og fører også et bredt utvalg av kjøtt, spekemat og annet tilbehør. 

Ettersom forretningen tok seg opp, støtte Fromagerie stadig på utfordringer med utdaterte IT-systemer som ikke lenger var effektive. Dette gjorde at å både importere, drive fysisk butikk og netthandel ble veldig utfordrende. 

Og dette er her Amendo kommer inn! Conrad og Fromagerie så at det trengs en kraftig oppgradering av alle systemer for å kunne opprettholde effektivitet, regnskap og ikke minst den gode kundeopplevelsen!

Løsningen ble en totalleveranse av kassesystem og nettbutikk fra Amendo, også integrert med TripleTex regnskapssystem. For å både effektivisere og å løfte kundeopplevelsen i butikken, innførte Amendo en løsning der kundene selv plukker med seg det de ønsker, veier produktene på en vekt og får printet ut en etikett som de tar med til kassen. 

«Amendo har vært veldig flinke til å definere vårt behov og levere et komplett system som er veldig brukervennlig både for ansatte og ledelse.» – Conrad Lyngtveit-Petersson, eier. 

I dagens digitaliserte verden er nettbutikk et «must» for de aller fleste. Selv for Fromagerie som er en delikatessebutikk vil muligheten for å kunne få tilsendt varer hjem, eller forhåndsbestille for å hente i butikk, kunne øke salg. Det gir også forutsigbarhet til kundene, da de på forhånd kan se hvilke produkter som er på lager før de tar den fysiske turen innom. 

Med et Amendo kassesystem med hele tre kassepunkter minskes eventuelle køer, som igjen er med på å effektivisere hele forretningen. Med regnskapsintegrasjonen TripleTex kan kasseoppgjør og faktura overføres helt automatisk, både fra de fysiske kassene og netthandel.

Conrad forteller videre at de har brukt Amendo i over 2 år nå, og er kjempefornøyde! «Det er veldig lett å bruke med mange muligheter for individuelle tilpassninger. Aldri opplevd nedetid og kjempe god support og service!».

Besøk Fromagerie i Valkyriagata 9 i Oslo og på www.fromagerie.no

Related Posts