Kundecase: Fab By TB

Kundecase: Fab By TB

Nettbutikk-lansering for Finn og Tone i Fab By TB. Sjekk ut nettbutikken her!

Vi er stolte og ydmyke over å presentere ny nettbutikk for Fab By TB som også har åpnet en flott butikk i Sandefjord hvor de bruker kassesystem levert av Amendo.
Et utrolig spennende konsept hvor de selger både eget design og fra andre kjente brands.
De leverer virkelig opp til sitatet: - en juvel innen design for damer som vil føle seg FAB.

Kundesitat:"FAB by TB har nylig gått over til Amendo som leverandør av nettbutikk & kasseløsning i fysisk butikk. At både butikk & nettbutikk kan operere fra et og samme varelager er genialt praktisk sett, og ikke minst SVÆRT lønnsomt
I valget av ny løsning så vi allerede i prekvalifiseringsstadiet at Amendo sin løsning kom til å stå igjen til slutt men gjorde likevel en kritisk gjennomgang av alle løsninger før vi formelt fattet en beslutning. Om vi oversetter denne prosessen til noe alle kjenner, eksempelvis en OL finale i 100m sprint så sikret Amendo GULL et sekund foran sølvmedaljisten.
I arbeidet med lansering ble vi også kjent med Amendo som praktisk leverandør, og rådgiver i forbindelse med selve leveransen - og deres standing hos oss (som er amatører å regne på feltet) økte ytterligere.
En spesiell takk til Bendik som ikke bare er teknisk særdeles dyktig, men også forstår viktigheten å kjenne våre kjerneverdier, hvordan vi ønsker å bli oppfattet i markedet og ikke ikke minst vårt DNA. Takk også for at dere våger å utfordre oss! Dette har vært kritiske suksessfaktorer i forbindelse med lanseringen. "

Vi ønsker å takke Finn og Tone for tilliten og de flotte ordene, og ønsker lykke til videre med salget!

Related Posts