Kundehistorie: A.C.E Fashionstore

Kundehistorie: A.C.E Fashionstore

På idylliske Tjuvholmen, spesifikt Tjuvholmen allé 7, finner vi high-end klesbutikken A.C.E Fashionstore.

I tillegg til kassesystem deres fysiske butikk har A.C.E nylig lansert splitter ny nettbutikk – også fra Amendo!

Det er ingen hemmelighet at nordmenn er glad i online shopping. Faktisk handler hele 4 av 5 nordmenn på nett! Dermed er det ikke bare viktig med nettbutikk, men også at siden er brukervennlig, tilbyr kundene gode løsninger og betalingsmåter samt at den funker optimalt på mobil.

«Vi føler oss trygge og godt ivaretatt som har Amendo som samarbeidspartner!» – Isabelle Eggen, A.C.E Fashionstore.

Amendo har levert skreddersydd nettbutikk hvor driverne av A.C.E hele veien har vært med på å påvirke sluttresultatet. Ikke bare er kassesystem og nettbutikk koblet sammen, men som kunde på nettbutikk hos oss setter vi også opp fraktløsning, betalingsløsning og SEO med digital markedsføring.

Etter ønske fra klesbutikken er det satt opp både Klarna- og Vippsløsning, som gir kundene et godt utvalg betalingsalternativer. For et bredere og billigere leveringsalternativ til mange av A.C.E sine nærliggende kunder, har man i nettbutikken også muligheten til å velge å hente produkter i fysisk butikk. Ved hjelp av integrasjonen mellom kassesystem, nettbutikk og varelager vil lagerstatus på nett alltid være oppdatert.

Isabelle Eggen hos A.C.E forteller om samarbeidet og prosessen med nettbutikk. ‘’Amendo har tatt imot våre innspill og vi oppfatter de som veldig endringsvillige.  De klarte å gjøre våre ideer til virkelighet og som et resultat har vi nå en optimal nettbutikk som ser fantastisk ut – akkurat slik vi ønsker!».

Med en splitter ny plattform for optimalisert netthandel på både web og mobil har det vært en fryd å kunne gi den flotte butikken på Tjuvholmen et ekstra løft med nye løsninger!

Related Posts