Kundehistorie: Østfold Spa og Fritid

Kundehistorie: Østfold Spa og Fritid

Østfold Spa og Fritid

Leverandør av spabad, tilbehør og utemiljø

Østfold Spa og Fritid valgte Amendo på kassesystem og integrert nettbutikk med frakt via Bring og betaling via Klarna. Ønsker du et tilbud på en lignende løsning?

Jeg ønsker tilbud

Markus Tyreng Tryggeseth er markedsføring og nettbutikkansvarlig i Østfold Spa & Fritid. Hans mål er å finne løsninger som lar dem selge sine produkter til deres målgruppe i hele Norge på en rask og effektiv måte.
De var misfornøyde med løsningen de hadde som Markus forteller:

Vi var misfornøyd med nettbutikken vi hadde fra før fordi den var basert på standardiserte maler det ikke var mulig å endre utseende på. Disse malene ga ett helt ok design, men nettsiden så ikke profesjonell ut, og ga ett amatørinntrykk. Den var også vanskelig å navigere for kunden.

Han fortsetter videre:

Vi ønsket å bytte ettersom vi betaler nesten samme pris som for forrige nettsideløsning, men nå får vi god støtte fra profesjonelle nettbutikkdesignere fra Amendo. De hjalp oss med å lage ett unikt design, og tok til seg våre innspill slik at nettsiden til slutt ble akkurat slik vi ønsket oss. Den nye nettsiden gå oss også smarte løsninger, som lagerstyring, billigere fraktalternativer for våre kunder og enklere betalingsmetoder for våre kunder etc.

Mange frykter ofte prosessen med å bytte kassesystem og nettbutikk og er redd for at det vil bli for omfattende. Hvordan opplevde Markus prosessen?

Prosessen for å bytte til Amendo har vært enkel og vanskelig på ulike måter. Det har vært enkelt å overføre våre produkter til ny nettside ved hjelp av ett godt backoffice system, men vanskelig å vite akkurat hvordan vi ønsket at den nye nettsiden skulle se ut utseendemessig, fordi det var ingen var fast mal, men fritt valg på design. Med god hjelp fra Amendo fant vi til slutt en løsning som passet oss godt.
Førsteinntrykket vårt av Amendo var en bedrift som hadde store ambisjoner, og som var svært interessert i å hjelpe oss i å lykkes med nettbutikk. Vi har fått god hjelp hittil, og satser på at ved å bruke nettbutikkløsningen til Amendo vil vi få høyere salgstall på nett, enn hva vi hadde klart ved å bruke tidligere nettside. Så førsteinntrykket har stemt hittil, og vi er fornøyd med hjelpen vi har mottatt.

Hva var i hans øyne den største endringen fra forrige løsning?

Den største endringen er at hele nettsiden har hoppet ett stort hakk opp i kvalitet. Den ser mer profesjonell ut, er enklere for kunden å navigere og tilbyr flere muligheter for endring i framtiden. I tillegg gjør det oss tryggere på drift av nettbutikk, å vite at Amendo kun er en samtale unna når vi ønsker hjelp til tekniske problemer. 

Markus avslutter med en anbefaling til andre som er i en lignende situasjon:

Om andre ønsker en nettbutikk som er designet med et fokus på kvalitet, gode løsninger og enkel navigasjon både for kunden og bedriften som skal drifte siden, vil jeg anbefale Amendo. Østfold Spa & Fritid synes det er fint å ha en partner som hjelper oss å drifte vår nettbutikk, og deres erfaring og ekspertise gir oss en trygghet.

Vi takke Markus og de andre på Østfold Spa og Fritid for tilliten og for valget av Amendo som leverandør.
Se den nye nettsiden her

Related Posts